Vytvořte si dokonalou Man cave

Každý někdy potřebuje vlastní prostor, v němž by se cítil opravdu dobře. Pro někoho je takovým místem dílna, pro jiného sklep nebo garáž. Muži se zde mohou naplno věnovat svým koníčkům a trávit hodiny libovolnou bohulibou činností. Je jedno, jestli budou zrovna hrát s přáteli videohry nebo poker, koukat na fotbal či hokej, tunit nejnovější motocyklový přírůstek nebo leštit kapotu opečovávaného veterána.

Man cave

Takzvaná Man cave, „mužská jeskyně“, nebo místnost pro chlapi, chcete-li, je místo, které je jen vaše a podle toho by také mělo vypadat.

Pro každého to samozřejmě může znamenat trochu něco jiného, a proto přinášíme pár tipů, jak si svoji „jeskyni“ vyšperkovat co možná nejlépe a které doplňky si vybrat.

Hovoříme o výzdobě stěn a polic a úžasných plechových cedulích, které nejenže potěší zrak pro jejich design a detailní zpracování, ale jasně dají najevo váš jedinečný styl. Kdo by třeba nechtěl mít ve svém doupěti vkusné zpodobnění spoře oděných přitažlivých žen. Že jde vlastně o retro reklamy je už v tu chvíli vedlejší. Jsou prostě skvělé a vypadají skvěle! A k tomu skleničku whiskey nebo orosený ležák? Není problém. Ukažte světu, který drink je pro vás číslo jedna.

Motor oils Lucky_Lady drink beer

Pokud je tím „vaším místem“ spíš garáž nebo dílna, oceníte s jistotou motivy automobilů a motocyklů. A že jich není málo. Koukněte do naší nabídky plechových cedulí převážně z USA a třeba najdete i vaši oblíbenou motorovou značku.

Fiat get_away Harley

Paříte na kytaru či bicí, anebo si jen užíváte hlasitého rock and rollu? Vedle zesilovače se bude bez debat nádherně vyjímat tematická plechová cedule s hudebním motivem elektrických kytar nebo samotného Krále Elvise Presleyho. Nad legendou totiž slunce nikdy nezapadá, co říkáte?

Na výběr je toho opravdu spoustu. Některé doplňky se více hodí k baru s plnou ledničkou, jiné k pohodlnému gauči před 82palcovým 4K televizorem a další k parádnímu Harley stroji s našlapaným motorem, co zvedá sousedy ze židlí. Svoji Man cave můžete vyzdobit dokonce třeba jen jednoduchým nápisem „moje dílna, moje království“. Fantazii se meze nekladou a u nás v Garážovce necháváme chlapy propadnout svým snům.

Široká nabídka plechových cedulí skladem na naší Garážovce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.