Do kdy můžete objednávat? A kdy si dáváme pauzu?

Vybírat vánoční auto & moto dárky u nás je jistota radosti pod stromečkem. Abyste ale vše stihli a potěšili své blízké, objednávejte včas. Poslední letošní objednávky budeme odesílat ve středu 22. prosince a do té doby si u nás můžete objednávku i osobně vyzvednout.

Všechny balíčky k vám posíláme vždy maximálně do druhého pracovního dne a naši dopravci je většinou doručí do tří dnů od převzetí. Objednávky uskutečněné do 16. prosince by tak měly s velkou pravděpodobností ještě najít místo pod vánočními stromky. Ale znáte to, dopravci budou mít poslední předvánoční dny co dělat, aby všechny dárky vůbec stihli doručit. Nespoléhejte proto na rychlého kurýra a nakupujte s rezervou.

Od 23. prosince do 2. ledna se budeme věnovat svým rodinám a blízkým. Věříme, že i vy si sváteční dny užijete v pohodě a spokojenosti. Další balíčky pro vás odešleme hned první pondělí v novém roce 2022.

 

16. 12. 2021 = doporučujeme vytvořit poslední objednávky,
22. 12. 2021 = poslední den, kdy odesíláme objednávky,
23. 12. 2021 až 2. 1. 2022 = nepracujeme, odpočíváme.

 

Tak nespoléhejte na Ježíška a mrkněte k nám do e-shopu, ještě máte nějaký čas, čekají na vás jedinečné plechové cedule, autokosmetika, vůně do auta nebo prémiové placatky ve tvaru kanystru.

Přejeme krásné sváteční dny a veselé Vánoce!

 

Váš tým Garážovka.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.