Dekorace do pánského klubu? Máme řešení!

Každý chlap si zaslouží místo pro své záliby a koníčky. Stačí najít ideální prostor, trochu ho vytunit, a poté v něm můžete trávit dlouhé hodiny zábavy. I jako skladník si přece můžete přečíst si Vergilia v originále ve vlastním obýváku, dopřát si k tomu sklenku whiskey… Ale bude to ono?

cover_clanek

Vhodná volná místnost je samozřejmě bod číslo jedna. Ve velkém bytě může jít o volný pokoj, kam stejně jen odkládáte nepotřebné věci, častěji se nabízí využití půdy nebo sklepa. Není ale ani tak důležitá poloha, jako pohoda. A tu už si můžete zajistit jen vy sami.

Pro začátek je třeba se rozhodnout, k jakým účelům bude vaše zašívárna sloužit. Podle toho budete vybírat nejen vybavení, ale také nejspíš barvu stěn, ideálně zvukovou izolaci, pokud jste zrovna tvrdý rocker či fanoušek anglických fotbalových chorálů, a v neposlední řadě vhodnou dekoraci, která všem na první pohled poví: „Tady vládnu já!“, a to klidně už od cedule na dveřích.

Seznam:

  • Super pohodlný gauč – CHECK
  • Obrovská televize a herní konzole – CHECK
  • Plný bar a lednice – CHECK
  • Housle Elektrická kytara a pořádný zesilovač – CHECK
  • Kutilský ponk, svěrák, pájka… – CHECK
  • Posilovací stroje, lavice a věž – CHECK
  • Výzdoba – ?

Ne, opravdu nemyslíme ubrusy ani vonné svíčky. Dekorace, která zaujme každého kamaráda a poví i něco o vašem životním příběhu, musí být propracovanější a nápaditější. Jako třeba stylová cedule Save water, Drink beer!

drink beeri dont always_1wine_1

Z plakátů jste nejspíš už vyrostli, maximálně máte jen ty nejcennější zarámované kousky. Krásné a poctivé plechové cedule ale nestárnou. Detailní grafika nejrůznějších motivů rozzáří každý pánský klub. Řekněte sami, odmítli byste tuhle dámu?

image_67514113 (1)

Proč také skrývat své přednosti a nedat jasně najevo, která značka automobilů najde u vás v garáži vždycky volné místo. V posledku je jedno, jestli jste jen vášnivým sběratelem pravých angličáků nebo trávíte dlouhé hodiny obděláváním virtuálních polí s kukuřicí ve Farm simulátoru. Však my víme, jaké stroje na vás platí. Cedule s traktorem John Deere má navíc vystouplé prvky, což jen zdůrazní jeho velkolepost.

mercedesVWBMW_1

Dejte se do výběru a doveďte svou klubovnu do naprosté dokonalosti s našimi originálními cedulemi. Vaši přátelé už nebudou chtít domů!

Široká nabídka plechových cedulí skladem na naší Garážovce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.