Tipy na dárky pro motorkáře

Přemýšlíte nad dárkem pro motorkáře a nic vás nenapadá? Podívejte se na pár tipů, ze kterých si snad nejde nevybrat. Pro motorkáře existuje řada univerzálních dárků, které jsou přitom i docela snadné na výběr. Abyste ho potěšili, nemusíte mu hned pořizovat novou motorku. To byste mu naopak sebrali krásné období výběru té pravé. Dokáže potěšit i maličkost s tím správným motorkářským motivem nebo stylem.

Motorkářská plechová cedule

Chybu rozhodně neuděláte s originální plechovou cedulí, na které může být buď přímo motorka, nebo například cedulí, která jasně dává najevo, že na daném místě mohou parkovat jen motorky. Pokud by se obdarovanému cedule nehodila třeba rovnou do obýváku, v garáži, kde parkuje motorku, se bude vyjímat zcela určitě.

Cedule s motivem aut a motorek

Kosmetika na motorku

Dobrou volbou je také nejrůznější kosmetika na péči o motorku. Ne všichni si sice zakládají na jejím dokonalém lesku, ale jednou za čas si motorka očistu prostě zaslouží a pak přijde vhod například mycí šampon, leštěnka nebo přípravek na oživení vzhledu plastů.

Motorkářské tričko

Pokud hledáte praktický dárek, který motorkář bude pravidelně využívat, tričko s motorkářským motivem je sázkou na jistotu. Poměrně univerzálním motivem je třeba název legendární silnice Route 66 s obrázkem motorky, na které by si tuto silnici chtěl alespoň jednou v životě projet snad každý.

Trička Route 66 na Garážovce

Doplněk na motorku

Koupit motorkáři nějaký, byť jen drobnější doplněk na jeho motorku je náročný úkol. Pokud ale víte, že už dlouho touží po nějakém doplňku, který by jeho stroj vylepšil, a stále se neodhodlal si ho pořídit, nebojte se toho. Uvidíte, že mu tím uděláte radost, a až přidá další díl do jeho milované skládačky, bude ho to těšit při každém pohledu na motorku.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.